Asztrológia

Asztrológiai ismertető

Szabó-Vizy Tünde asztrológus

 

Születési horoszkópunk olyan, mint egy térkép. Ismerete segíthet minket egy fontos élethelyzet megértésével, megoldásával kapcsolatban, rámutathat a megfelelő irány, lépés megtételére. Információkat hordoz életünk alakításával kapcsolatban. Megmutatja, hogy milyen szereplőket, kapcsolatokat, feladatokat, helyszíneket és körülményeket kaptunk, hoztunk magunkkal erre az életre. 

Mindenki éltében vannak olyan események, nehézségek, amelyek elgondolkoztatják, hogy jó úton járok-e, jól gondolkozom-e, jó döntést hozok-e? Ilyenkor segíthet az asztrológiai elemzés, a „hogyan tovább?” kérdés megválaszolásában. A horoszkóp megmutatja azokat az időpontokat, energiákat, helyzeteket, amikor nagyobb esélyünk van a változtatásra.

Minél többet foglalkozunk születési képletünkkel (radixunkkal), annál inkább elmélyül önismeretünk, s annál inkább képesek leszünk kiaknázni erőforrásainkat, megvalósítani álmainkat, kifejezni és érvényesíteni önmagunkat, használni adottságainkat. Mindezt annak érdekében tesszük, hogy minél jobban érezzük magunkat, minél kiteljesedettebb életet élhessünk. Bármikor új irányba terelhetjük életünket, csak rajtunk múlik, hogy merünk-e, akarunk-e változtatni életünk alakulásán!

Emberi kapcsolataink megértésén keresztül gyógyíthatjuk meg lelki sérüléseinket. Ha időben felismerjük, hogy esetleg miben hibáztunk, mit rontottunk el, miben hibáztattuk a másikat. Hiszen ő csak tükröt tartott elénk. Ha felismerjük, hogy miben kell változnunk, változtatnunk, akkor nagy esélyünk van egy boldogabb, örömtelibb életre. Ha lelkünkben feloldottuk félelmeinket, haragunkat, elfojtásainkat, akkor sokat tettünk azért, hogy egy békésebb, boldogabb életet élhessünk embertársainkkal. A lényeg, hogy a változás bennünk jöjjön létre!

A horoszkópot kör alakban ábrázoljuk, ami a végtelen, a folyamatos fejlődés szimbóluma. A horoszkópnak két fő tengelye van. A vízszintes tengelyen az Ascendens az egész horoszkóp indítópontja, az Én pont, a Descendens a külvilághoz, a másik emberhez való fordulásunk, a Te pont. A függőleges tengelyen az IC jelzi, hogy honnan jövök, milyenek a gyökereim, milyen anyai, női minőséget kaptam, hoztam a családomból. Az MC jelzi, hogy életemben hova tartok, célok, kihívások, amelyeket meg kellene tennem, el kellene érnem. A horoszkópot a házak rendszere 12 „szeletre” osztja, ezek azok az életterületek, ahol életünk történései játszódnak. A bolygók pedig a főszereplők életünk „színdarabjában”. A fényszögek energiakötelékek, amelyek megmutatják, hogy a bolygók között milyen energiák áramlanak, segítő, támogató vagy kihívó, feladatot adó energia.

  

Radix:

A születési horoszkópot más néven radix horoszkópnak nevezzük, amit a tanácsadás során a következő szempontok szerint vizsgálunk meg:

 • személyiséged felépítése (önkép, önbecsülés, erősségeid, gyengeségeid)
 • életed alap témája (mi az, ami számodra a legfontosabb, miben kell még változnod)
 • életed legfőbb célja, iránya, amerre haladsz, lehetőségek, önmegvalósítás
 • hogyan tudod magad kibontakoztatni (önkifejezés, képességek, adottságok)
 • életed jelentősebb fordulópontjainak áttekintése, elemzése
 • külső és belső erősségeid, gyengeségeid, félelmeid
 • feladataid az életben (azok a területek, ahol a legtöbb fejlődésre, s a legnagyobb tudatosságra van szükség)
 • szüleiddel, rokonaiddal való kapcsolatod (érzelmi gyökereid, hatásuk)
 • párkapcsolati lehetőségek, milyen a férfira illetve nőre, milyen társra vágysz
 • anyai, apai minőségek, hogyan éled meg női illetve a férfi energiákat
 • mi az a szeretetnyelv, amire vágysz vagy amit te tudsz adni másoknak
 • valódi hivatás megtalálása, milyen területen érhetsz el sikereket
 • előző életből hozott tapasztalataid, karmikus gyógyításra váró feladatok
 • bolygó aktiválódások hatása életed bizonyos szakaszaira

Tranzit:

Tranzit elemzése során a bolygók aktuális tartózkodását (az égen) levetítjük a születési horoszkópra és megnézzük, hogy melyik jegyet, házat, bolygót érinti az adott időszakban és annak milyen hatása van az adott életterületre.

 • a tranzitok beindíthatnak egy változási folyamatot, amire már készen álltunk, előkészítettünk az életünkbe, csak még nem léptünk meg eddig. Egy úgynevezett „kozmikus lökést” kapunk ahhoz, hogy cselekedjünk végre.
 • a közepes és hosszú tranzitoknál a megelőző 1,5-2 év eseményei már előkészíthetik a változást.
 • az igazán fontos tranzitok, néha „fájdalommal” járnak, mert ellenállunk a változásoknak, felkészületlenül érnek vagy visszariadunk a meglépésétől. Minél tudatosabban éljük meg a változás szükségességét, annál jobban megtarthatjuk belső lelki egyensúlyunkat. Néha váratlanul külső, környezetünkből jövő inger hatására leszünk csak képesek észrevenni, hogy lépnünk kell már egy új irányba.

Szolár:

A szolár horoszkóp a születési naptól számítva az elkövetkezendő egy év várható energetikáját és annak hatásait mutatja meg. Megmutatja melyik életterületen várható nagyobb változás, hova kapod a nagyobb energiát, mivel kell foglalkoznod fizikai és lelki téren egyaránt.

Szinasztria: Ha egy kapcsolatról szeretnénk többet megtudni, ez lehet párkapcsolati, baráti, szülő-gyermek, akkor szinasztriát készítünk.

 

Asztrológia (Egy élethelyzet, kérdés elemzése) 45 perc 5000Ft

Radix elemzés 60 perc 6000Ft

Radix elemzés+tranzit 75 perc 7000Ft

Radix elemzés+tranzit+szolár 90 perc 8000Ft

Párkapcsolati horoszkópelemzés 2 főre 90perc 10000Ft

Szabó-Vizy Tünde Asztrológus Tel: 30 3033209

Elérhetőség: Tel.: 0630/3033209

Időpontfoglalás

Összes mezőt kötelező kitölteni.