Blog

Családállítás szerepe a testi-lelki problémák oldásánál

Családállítás szerepe a testi-lelki problémák oldásában

Nagyon sokszor találkozom, olyan testi-lelki problémákkal küzdő emberekkel, akik éveken keresztül nem tudtak hathatósabb változást elérni az adott problémájukkal, betegségükkel kapcsolatban.

Ilyenkor szoktam ajánlani, hogy nézzük meg, hogy az adott probléma mögött milyen, akár több generációra is visszanyúló érzelmi, viselkedésbeli minta lehet.

A családállítás során rálátunk arra, hogy milyen félelmek, frusztrációk, elfojtások, gyermekkori traumák lehetnek hatással mostani életünkre, az éppen aktuális problémánkra. Egyéni családállítást szoktam ajánlani azoknak, akik nem szeretnék mások előtt megosztani legbelsőbb érzéseiket.

Bármilyen témára, szituációra, párkapcsolati mintára lehet állítani. Pl. Miért nem tudok hosszabb távon kötődni valakihez? Miért gyakori a válás a családunkban? Miért vagyok gyakran beteg? Miért szorongok? Miért nem tudok teherbe esni, pedig semmilyen testi probléma sincs a hattérben? Miért nem érzem jól magam a munkahelyemen? Miért vagyok állandóan konfliktusba másokkal? stb..

Ha oldjuk a lelkünkben lévő feszültségeket, akkor a jövőben már máshogy reagálhatunk a hasonló szituációkra, változhat hozzáállásunk másokhoz illetve az ő hozzáállásuk hozzánk.

A családállítás során bábukkal modellezzük az adott szituációt.

Időtartama kb. 30-40 perc

1állítás díja: 6000Ft, 2állítás : 10000Ft

Bejelentkezés: Vizy Tünde Hellinger-féle Családállító Tel. 30/3033209

Tovább