Bemutatkozás

 Önéletrajz pár szóban

 

Egészségügyi pályafutásomat 1987-ben Zalaegerszegen kezdtem el, miután a Deák Ferenc Szakközépiskolában leérettségiztem és ápolónői végzettséget szereztem. Először a megyei kórházban dolgoztam 1,5 évig. Majd 1989-ben férjhez mentem és Budapestre költöztem. Egy rövid ideig a Szent János Kórház hallásvizsgálati osztályán dolgoztam asszisztensként.

A következő 14 évemet főként három gyermekem nevelésének szenteltem. Közben 2001-ben mérlegképes könyvelői végzettséget szereztem. 2011-ig úgy gondoltam, hogy a családom szempontjából az a legjobb megoldás, ha ezen a területen dolgozom. 

Érdeklődésem viszont egyre jobban a természetgyógyászat felé vonzott. Ehhez még hozzájárult, hogy 1997-ben egy szövődményes mononucleosison estem át, ami nehezen akart javulni és évikig tartó problémákat okozott. Miután a "nyugati" orvoslással nem sikerült tartósabb javulást elérni, így 2011-ben elvégeztem egy talpmasszázs tanfolyamot és napi szinten kezdtem masszírozni a talpamat. Hatására fél év múlva javultak a véreredményeim, máj és lép panaszaim elmúltak. Betegségem lelki hátterének megismeréséhez és oldásához kineziológiai kezelésekre jártam. Miután saját magamon megtapasztaltam ezen módszerek hatásosságát, megerősödött bennem a vágy, hogy természetgyógyászattal szeretnék foglalkozni és ezáltal segíteni másoknak betegségeik leküzdésében, egészségük, életkedvük helyreállításában.

 

Tanulmányaim: 

2011-ben talpmasszázs és Reiki I-es tanfolyam Radich Gabriellánál, ami az univerzális energia, csakrák megismerésével, érzékelésével segített a test-lélek-szellem harmóniájának megteremtéséhez és elindított a spirituális érdeklődés, fejlődés útján. 

2012-ben One Brain I-II., majd 2014-ben One Brain III-as tanfolyam Zsila Andreánál. 

2013-ban Reflexológia tanfolyam Dr. Molnár Csabánál. 

2014-ben az ETI-nél levizsgáztam talpreflexológiából, majd ezen a területen kezdtem el dolgozni Leányfalun. 

2015-ben ThetaHealing kezdő tanfolyam Szilasi Mártinál, ami segített az energiák erőteljesebb észlelésében. Segített saját magam jobb megismerésében és életemet gátló hitrendszerek átalakításában. 

2015-ben akupresszúrás tanfolyam Dr. Eőry Ajándoknál, akinél megtanultam a testen lévő meridiánok elhelyezkedését és az akupresszúrás pontok kezelését. 

2016-ban fülakupunktúra és kineziológiai tanfolyam Szeferinusz Attilánál. 

2016-ban Spirituális Választerápia Alap tanfolyam Dr. Czakó Évánál, ami egy szellemi-lelki, tanácsadó, energiagyógyászati módszer, amely emberi kapcsolataink érzelmi-lelki okát próbálja beazonosítani. 

2016-ban meridián masszázs tanfolyam a Buddha Stúdiónál. 

2016-ban Kronobiológiai tanfolyam Czakó Gabriellánál, ami az emberek személyiségelemzésével foglalkozik. 

2016-ban az ETI-nél kineziológiából sikeres vizsgát tettem. 

2017-ben Fülakupunktúra tanfolyam Kiss Violánál (Belina Bt.) 

2017. januárjában Access Bars tanfolyamot végeztem el Stattner Krisztinánál.

2017-ben fejeztem be kétéves Életünk Térképe asztrológiai tanfolyamot Munkácsi Gabriellánál. A tanfolyam nagy segítséget nyújtott saját életutam megismerésében. A pontosabb önismeret egyik fontos eszközének, lehetőségének tartom az asztrológiai elemzést.

2017. novemberében az ETI-nél fülakupunktúrás addiktológus végzettséget szereztem.

2017-2018-ban Ungvári Csabánál Hellinger-féle családállítást tanultam.

  Várom szeretettel a hozzám fordulókat Leányfalun,

 a Harmónia Egészségcentrumban ( Móricz Zs. u.118. emelet).

Adatkezelési tájékoztató Vizy Tünde természetgyógyász honlapjához és blogjához:

Adatkezelő adatai: Név: Vizy Tünde, Természetgyógyászati Működési Nyilvántartási szám: 222102

Cégnév: Infinity Art Kft. Adószám:25837911-2-13, Székhely: 2022 Tahitótfalu, Bimbó köz 3. tel: 30/3033209 E-mail:vizytunde@gmail.com

Az oldal üzemeltetője kijelenti, hogy elkötelezett a jogszabályi előírások tartásában és a magánszemélyek személyes adatainak védelmében.

Tevékenysége során mindent megtesz a GDPR szabályainak teljesítéséért és a látogatók információs önrendelkezési jogaiért.

Személyes adatokat csak a törvénynek megfelelően kezelünk, harmadik félnek személyes adatokat nem adunk át, személyes adatok módosítását, törlését írásbeli megkeresésre megtesszük.

A weblap böngészésével a Felhasználó tudomásul veszi, hogy a weblap üzemeltetőjének Vizy Tündének (Infinity Art Kft.) a szellemi termékét képező tartalmakat olvassa és kizárólag saját személyes információ szerzésre használja. A weblap üzemeltetője, mint jogtulajdonos, azonban nem járul hozzá a közzétett tartalmak ingyenes üzleti célú felhasználáshoz.